marți, 12 octombrie 2010

Tunsoarea zero
Parul este taiat la 1 / 8 inch tot capul. Un perfect mod de întreţinere a părului cu  stil.

Tuns uniform

Parul este taiat cu foarfece de la o lungime uniformă peste tot capul. Un stil cu costuri de întreţinere reduse.

Scurt in parti si mare sus

Părţi sunt ras complet lipsite de păr. În partea de sus este, în general, tăiată într-un top scurt apartament, sau buzzed la inch jur de 1 / 7 sau ¼. Mare şi bine este o reducere destul de standard pentru puşcaşii marini americani.

Tusoare Yvi

Spate şi părţi sunt tăiate scurt, aproximativ ¼ inch (similar unui crewcut). Peste coroana, părul este tăiat, de asemenea, destul de scurt-aceeasi lungime ca partea din spate şi laterale, sau poate începe pentru a obţine un pic mai mult. Din coroana înainte, parul devine un pic mai mult.

Tunsoare medie

Parul este ras complet la nivelul pielii in părţile laterale şi din spate a capului şi apoi conic, amestecaţi sau "stins" în lungime pe partea de sus. Fara linii vizibile în acest tunsoare în mod corespunzător atunci când făcut. Printre puşcaşii marini americani, aceasta tunsoare ar fi numit un Reg Mediu (Regulamentul).
Scurt in parti  Parul este ras pentru pielea din  partea de jos a părţi şi din spate a capului şi apoi conic, amestecaţi sau "faded'into lungimea de la partea de sus. Fara linii vizibile în acest tunsoare în mod corespunzător atunci când făcut.

Tunsoarea Crew 

Parul este taiat scurt, pe părţile laterale şi din spate cu parul din partea de sus a absolvit în lungime de la partea din faţă a capului la partea din spate a coroanei. Parul de pe partea de sus ar trebui să respecte conturul general al capului.

Ridicat in sus

Parul este taiat similar la o reducere de Crew, cu excepţia cazului în partea de sus este taiat pentru a forma o formă plată. Acest stil se potriveste cel mai bine cu varstele si profesiile.

Faux Hawk

Seamana cu un Mohawk, dar fără părţi ras. Poate fi, de asemenea, purtat în oras / apartament pentru un look conservator.

Tunsoare Caeser

Tăiate scurt, orizontal drept Bangs, numit după Iulius Cezar. Purtat de George Clooney pentru mulţi ani.

Tuns scurt

Parul de pe partea de sus este puţin mai lung, în timp ce in părţi conic destul de scurt, în jurul gâtului şi deasupra urechilor.

Tunsoarea clasica

Parul este taiat mai scurt progresiv mai mic în jos spre ceafă. Aceasta se ingusteaza jos. Se face în general cu foarfece electrice pentru a da un aspect clar, proaspăt tăiat. 

Tunsoarea in scari

Laturile scurte, uşor conică, cu parul mai lung pe partea de sus. top textură, tăiat cu o lamă. Adauga gel sau ceara pentru un stil murdar.

Parul este taiat un pic mai scurt pe părţile laterale şi din spate. Poate fi periat înapoi dat cu gel pentru un aspect elegant.

Parul este lasat suficient de lung pentru a se pieptana din partea de sus în jos . Poate fi  dat cu gel la spate pentru un aspect formal.

Parul lung

Se potriveste cu fata proaspat barbierita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu